Laat mij deze geweldige mijlpaal voor jullie vastleggen op een pure en tijdloze manier. 

Smashen en verkennen

Een mooi moment om vast te leggen is de cake-smash shoot. Deze shoot vindt meestal plaats rond de leeftijd van 10 maanden.

Laat mij deze geweldige mijlpaal voor jullie vastleggen op een pure en tijdloze manier. Zo kunnen jullie altijd terugkijken naar dit geweldige moment. Jullie kindje is ontzettend veel gegroeid in de afgelopen maanden en het is zo moeilijk voor te stellen dat ze ooit newborn waren. Die vliegensvlugge babyhandjes komen nu overal aan en willen alles ontdekken. De interactie, lachjes, verbaasde gezichtjes en de verlegen gezichtjes. Deze fase vind ik geweldig om te fotograferen!
Een cake smash fotoshoot is een fantastische manier om juist al deze mooie momenten vast te leggen. Jullie kindje mag de studio ontdekken en de interactie met jullie maakt het dat jullie kindje zich op zijn of haar gemak voelt.
Sommige kindjes gaan bijvoorbeeld gelijk naar het taartje toe, willen proeven en zijn verbaasd dat het lekkers allemaal voor hem/haar is. Andere kindjes voelen alleen aan het taartje en zijn heel voorzichtig. Én dan zijn er nog de kindjes die smashen het taartje gelijk en delen het met jullie!

*Als jullie kindje klaar is en er is nog taart over mogen jullie deze mee naar huis nemen!

Bij het reserveren van jullie plekje vraag ik een aanbetaling van €50. Na de shoot, voor het leveren van de foto's, dient het restant bedrag te worden voldaan. 


Bij het reserveren van jullie plekje vraag ik een aanbetaling van €50. Na de shoot, voor het leveren van de foto's, dient het restant bedrag te worden voldaan. 
Portfolio

Portfolio

Contact

Wil je een shoot boeken of heb je vragen?

Pakketten

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Volg mij op social media

ParaNewbornshoot Limburg
Newbornshoot zuid Limburg
Newbornfotograaf Limburg
Newborn fotoshoot
Newbornfotografie
Babyfotograaf
Babyfotoshootgraph