Het moment is daar!

Jullie kleintje is geboren en deze bijzondere en prille begin momenten wil je natuurlijk laten vastleggen. Zo lang hebben jullie uitgekeken om dit wondertje te ontmoeten en nu is het eindelijk zo ver.
Om deze prachtige herinneringen voor altijd te koesteren kunnen jullie een newbornshoot boeken.

“Let me love you a little more,
before you’re not little anymore”

De baby staat centraal

Bij een newbornshoot pas ik mij helemaal aan, aan de baby. Hij of zij bepaalt het ritme, de planning en het verloop van de shoot. Hierbij staat welzijn, rust en veiligheid voorop.
Slaapt jullie kindje? Helemaal prima. Is jullie kindje wakker? Ook geen probleem.
Uiteraard betrek ik ook jullie als ouders bij de shoot en eventuele broertjes en zusjes zet ik zo ongedwongen en natuurlijk op de foto. Ongedwongen, pure en liefdevolle momenten, die leg ik vast.

Tijdens de shoot ga ik helemaal op in mijn bubbel. Ik zal jullie aanwijzingen geven, maar we volgen vooral het ritme van jullie kindje. De shoot vindt plaats in mijn mooie daglichtstudio en duurt ongeveer één a twee uur.
Alles voor jullie kindje is aanwezig. Meestal vindt de shoot plaats als jullie kindje tussen de een en vier weken oud is. Ik neem maar een beperkt aantal newbornshoots per maand aan, dus het is handig om op tijd een plekje te reserveren.
Bij het reserveren van jullie plekje vraag ik een aanbetaling van €50. Na de shoot, voor het leveren van de foto's, dient het restant bedrag te worden voldaan. 

Werkwijze van de shoot

Portfolio

“A new baby is like the beginning of all things- wonder, hope a dream of possiblities”

Veelgestelde vragen

Portfolio

“A new baby is like the beginning of all things- wonder, hope a dream of possiblities”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een newbornshoot reserveren?

Om een plekje te reserveren vraag ik een aanbetaling van €50. Dit is om jullie uitgerekende datum in mijn agenda te reserveren. Op het moment dat jullie kindje is geboren plannen we de definitieve datum in.

Wanneer kan ik een newbornshoot reserveren?

Een newbornshoot kunnen jullie het beste reserveren op het moment dat jullie zeker weten dat jullie deze waardevolle momenten willen laten vastleggen. Jullie uitgerekende datum is niet de datum dat de shoot plaatsvindt.
Op het moment dat jullie kindje is geboren mogen jullie mij dit het liefst binnen 48 uur laten weten zoals ik met jullie de definitieve datum in kan plannen.
Is jullie kindje al geboren en willen jullie graag een newbornshoot maar hebben jullie niet gereserveerd? Stuur mij gerust een berichtje om te kijken wat mogelijk is.

Wat kunnen jullie verwachten?

Newbornshoots vinden plaats op afspraak in mijn knusse studio aan huis in Bocholtz.
Het is lekker warm tijdens de shoot. Mijn studio is niet de grootste ruimte, maar het is perfect voor wat ik doe. Newbornshoots houd ik zo puur en simpel mogelijk om zo de focus op jullie kindje te leggen. Als jullie voor mij kiezen als jullie newbornfotograaf worden jullie foto’s puur en simpel. Zwart wit foto’s voor de tijdloze foto’s. ik houd van details zoals teentjes, haar, lipjes en voetjes…
Ze groeien zo snel en door deze detailfoto’s kun je nog even terug naar toen.
Ik fotografeer niet de standaard ‘say cheese’ foto’s. Houden jullie ook van pure en tijdloze beelden met kleuren vooral wit, crème, beige en bruin? Dan zijn wij een match!


Wat moeten we meenemen?

Het enige wat jullie mee moeten nemen naar de shoot zijn de verzorgingsspullen voor jullie baby. Ik adviseer ook altijd om een speentje mee te brengen (als jullie kindje geen speentje gebruikt adviseer ik om hem toch mee te nemen) en extra voeding (bij flesvoeding).
Ik heb verschillende setjes kleding, in mooie natuurtinten, waar jullie gebruik van mogen maken.
Als je borstvoeding geeft volgen we het ritme van jullie kindje en adviseer ik om te voeden als en wanner jullie kindje dit aangeeft.

Wat moet(en) ik/we aan?

Ik adviseer om voor simpele effen kleding te kiezen. Zonder opdruk/print en in mooie aardetinten. Denk aan wit, crème, beige, bruin etc.
Vermijd kleding met logo’s, felle kleuren, streepjes, bloemenprintjes etc.
Mama; je hebt net je prachtig kindje gekregen en ik wil dat je zo comfortabel mogelijk bent in je kleding. Ik heb een aantal kledingstukken in mijn studio zoals mooie jurken, vesten etc. waar je gebruik van mag maken. Alles wat lekker losjes zit is perfect voor de shoot.
Voor de papa’s adviseer ik om voor een effe shirt te kiezen, een effe trui. Vermijd een blauwe jeans, omdat dit erg koel wordt. Zwart/bruin is beter om voor te kiezen.
Voor de kids; kies ook voor wit, crème, beige bruin etc.
Zara en h&m zijn ideaal om kleding uit te zoeken voor de shoot.

Hoe verder na de shoot?

Na de fotoshoot ga ik jullie foto’s bewerken. Hierna worden de foto’s in een online fotogalerij gezet en hier kunnen jullie de foto’s bekijken. Afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen kunnen jullie hier jullie foto’s in selecteren. Het bewerken van de foto’s neemt ongeveer 3 weken in beslag.
Na het leveren van de foto’s krijgen jullie bij het grootste pakket nog een harmonicaboekje thuis gestuurd. Het nabestellen van afdrukken, albums extra harmonicaboekjes is ook mogelijk.

Contact

Wil je een shoot boeken of heb je vragen?

Pakketten

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Volg mij op social media

ParaNewbornshoot Limburg
Newbornshoot zuid Limburg
Newbornfotograaf Limburg
Newborn fotoshoot
Newbornfotografie
Babyfotograaf
Babyfotoshootgraph