The first moments

Als je in de ogen kijkt van je kleine baby, seconden oud. Staat je hele wereld stil. De eerste dagen met een baby zijn een mooie mix van opwinding, uitputting en een wens die uitgekomen is. Maar hoe hard we ook proberen vast te houden aan die lieve kleine momentjes, we kunnen ons kindje niet voor altijd klein houden.

“I believe in the simplicity of a moment”

Jullie omgeving

Bij een newbornliefstyle shoot kom ik bij jullie thuis. In jullie eigen omgeving, denk hierbij aan jullie huiskamer of slaapkamer. Ik ga volledig mee in het ritme van jullie kindje. Een lifestyleshoot wordt vaak gemaakt na de kraamweek, tot ongeveer 10 weken na de geboorte. Ik probeer jullie zo min mogelijk te poseren maar op een aansturende manier begeleid ik jullie. Zo krijgen we de meest pure foto’s die jullie voor altijd willen koesteren. Houden jullie van foto’s die iets meer geposeerd zijn? Kijk dan eens naar mijn newbornshoots.

Bij een newbornlifestyleshoot kom ik bij jullie thuis. Ik neem een aantal spullen mee waaronder een aantal mooie plaids en kledingstukken voor jullie baby. Op verzoek kan ik ook een aantal jurken meenemen.
Hebben jullie zelf ook spulletjes die jullie graag mee op de foto willen ? Dat is allemaal mogelijk!
Willen jullie graag meer informatie over deze shoot? Of willen jullie reserveren? Neem gerust contact met mij op.
Bij het reserveren van jullie plekje vraag ik een aanbetaling van €50. Na de shoot, voor het leveren van de foto's, dient het restant bedrag te worden voldaan. 
Bij shoots verder als 40 min vanuit Bocholtz wordt altijd pakket Timeless afgenomen.
Praktische informatie

Portfolio

Veelgestelde vragen

Portfolio

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een newbornlifestyleshoot reserveren?

Om een plekje te reserveren vraag ik een aanbetaling van €50. Dit is om jullie uitgerekende datum in mijn agenda te reserveren. Op het moment dat jullie kindje is geboren plannen we de definitieve datum in.

Wanneer kan ik een newbornlifestyleshoot reserveren?

Een newbornshoot kunnen jullie het beste reserveren op het moment dat jullie zeker weten dat jullie deze waardevolle momenten willen laten vastleggen. Jullie uitgerekende datum is niet de datum dat de shoot plaatsvindt.
Op het moment dat jullie kindje is geboren mogen jullie mij dit het liefst binnen 48 uur laten weten zoals ik met jullie de definitieve datum in kan plannen.
Is jullie kindje al geboren en willen jullie graag een newbornshoot maar hebben jullie niet gereserveerd? Stuur mij gerust een berichtje om te kijken wat mogelijk is.

Wat kunnen jullie verwachten?

Newbornshoots vinden plaats op afspraak bij jullie thuis.
Handig is om de verwarming op jullie slaapkamer en woonkamer aan te zetten zodat het lekker warm is voor jullie kindje. Hebben jullie een effe kleur beddengoed? In de kleur beige, wit, crème? Dan mogen jullie deze op jullie bed leggen.Wat moet(en) ik/we aan?

Ik adviseer om voor simpele effe kleding te kiezen. Zonder opdruk/print en in mooie aardetinten. Denk aan wit, crème, beige, bruin etc.
Vermijd kleding met logo’s, felle kleuren, streepjes, bloemenprintjes etc.
Mama; je hebt net je prachtig kindje gekregen en ik wil dat je zo comfortabel mogelijk bent in je kleding. Alles wat lekker losjes zit is perfect voor de shoot.
Voor de papa’s adviseer ik om voor een effe shirt te kiezen, een effe trui. Vermijd een blauwe jeans, omdat dit erg koel wordt. Zwart/bruin is beter om voor te kiezen.
Voor de kids; kies ook voor wit, crème, beige bruin etc.
Zara en h&m zijn ideaal om kleding uit te zoeken voor de shoot.

Hoe verder na de shoot?

Na de fotoshoot ga ik jullie foto’s bewerken. Hierna worden de foto’s in een online gallery gezet en hier kunnen jullie de foto’s bekijken. Afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen kunnen jullie hier jullie foto’s in selecteren. Het bewerken van de foto’s neemt ongeveer 3 weken in beslag.
Na het leveren van de foto’s krijgen jullie bij het grootste pakket nog een harmonicaboekje thuis gestuurd. Het nabestellen van afdrukken, albums extra harmonicaboekjes is ook mogelijk.


Contact

Wil je een shoot boeken of heb je vragen?

Pakketten

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Volg mij op social media

ParaNewbornshoot Limburg
Newbornshoot zuid Limburg
Newbornfotograaf Limburg
Newborn fotoshoot
Newbornfotografie
Babyfotograaf
Babyfotoshootgraph