In deze korte periode gebeurt er zoveel met het lichaam van een vrouw

Nieuw leven

Zwangerschapsfotografie is het fotograferen van de groei van een nieuw leven.
In deze korte periode gebeurt er zoveel met het lichaam van een vrouw. Van binnen en van buiten, zoals de groei van je buik maar ook emotioneel verandert er een hoop.
Het is een bijzondere periode waarin van alles op je afkomt. Soms vergeet je om er écht van te genieten. Een periode waarin jullie enorm uitkijken naar de geboorte van jullie kindje.

Een zwangerschapsshoot laat jullie weer even stil staan bij deze speciale periode. De foto’s zijn voor jezelf erg fijn om te hebben, maar ook waardevol om later aan je kindje te laten zien. Kijk, daar zat jij in mama’s buik!


Tijdens de zwangerschapsshoot vind ik het belangrijk om pure ongedwongen foto’s van jullie te maken. Ik zie de mooiste momenten in een ongedwongen sfeer zoals ze zijn en deze zullen resulteren in sfeervolle en spontane foto’s.
Foto’s die je later nog eens bekijkt en kunt koesteren. Foto’s waarmee jullie weer teruggaan naar deze bijzondere tijd.
Een zwangerschapsshoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Je kunt een zwangerschapsshoot al op tijd bij mij reserveren, ik heb maar beperkte plekjes vrij. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Een zwangerschapsshoot is mogelijk in de studio, op een mooie buitenlocatie in de natuur of bij jullie thuis in een lifestyle sfeer.
Willen jullie ook graag een newbornreportage voor als jullie kindje is geboren?
Jullie krijgen korting bij het reserveren van twee shoots.
Willen jullie graag meer informatie over deze shoot, of willen jullie reserveren?
Neem gerust contact met mij op.

Bij het reserveren van jullie plekje vraag ik een aanbetaling van €50. Na de shoot, voor het leveren van de foto's, dient het restant bedrag te worden voldaan. 

Praktische informatie

Portfolio

Veelgestelde vragen

Portfolio

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een zwangerschapsshoot reserveren?

Om een plekje te reserveren vraag ik een aanbetaling van €50. Dit is om jullie datum in mijn agenda te reserveren. We plannen samen een datum. In het geval van een shoot op een buitenlocatie wordt er ook een back-up datum gepland voor in het geval van slecht weer.

Wanneer kan ik een zwangerschapsshoot reserveren?

Een zwangerschapsshoot kunnen jullie het beste reserveren op het moment dat jullie zeker weten dat jullie deze waardevolle momenten willen laten vastleggen. De shoot vindt meestal plaats tussen week 30 en 34 van jullie zwangerschap.

Wat kunnen jullie verwachten?

Een zwangerschapsshoot vindt plaats op afspraak in mijn knusse studio aan huis in Bocholtz, of op een mooie buitenlocatie zoals bijvoorbeeld de Brunssummerheide.
Het is lekker warm tijdens de shoot. Mijn studio is niet de grootste ruimte, maar het is perfect voor wat ik doe. Ik houd de shoot zo puur en simpel mogelijk. Als jullie voor mij kiezen als jullie zwangerschapsfotograaf worden jullie foto’s puur en simpel. Zwart wit foto’s voor de tijdloze foto’s.
Ik fotografeer niet de standaard ‘say cheese’ foto’s.
Houden jullie ook van pure en tijdloze beelden met kleuren vooral wit, crème, beige en bruin? Dan zijn wij een match!Wat moeten we meenemen?

Een witte/zwarte of huidkleurige set lingerie. En eventueel verschillende kledingsetjes. 

Wat moet(en) ik/we aan?

Ik adviseer om voor simpele effe kleding te kiezen. Zonder opdruk/print en in mooie aardetinten. Denk aan wit, crème, beige, bruin etc.
Vermijd kleding met logo’s, felle kleuren, streepjes, bloemenprintjes etc.
Ik heb een aantal kledingstukken in mijn studio zoals mooie jurken, vesten etc. waar je gebruik van mag maken.
Voor de papa’s adviseer ik om voor een effe shirt te kiezen, een effe trui. Vermijd een blauwe jeans, omdat dit erg koel wordt. Zwart/bruin is beter om voor te kiezen.
Voor de kids; kies ook voor wit, crème, beige bruin etc.
Zara en h&m zijn ideaal om kleding uit te zoeken voor de shoot.

Hoe verder na de shoot?

Na de fotoshoot ga ik jullie foto’s bewerken. Hierna worden de foto’s in een online fotogalerij gezet en hier kunnen jullie de foto’s bekijken. Afhankelijk van welk pakket jullie hebben gekozen kunnen jullie hier jullie foto’s in selecteren. Het bewerken van de foto’s neemt ongeveer 3 weken in beslag.
Na het leveren van de foto’s krijgen jullie bij het grootste pakket nog een harmonicaboekje thuis gestuurd. Het nabestellen van afdrukken, albums extra harmonicaboekjes is ook mogelijk.

Contact

Wil je een shoot boeken of heb je vragen?

Pakketten

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?

Volg mij op social media

ParaNewbornshoot Limburg
Newbornshoot zuid Limburg
Newbornfotograaf Limburg
Newborn fotoshoot
Newbornfotografie
Babyfotograaf
Babyfotoshootgraph